RU

Horus City: Ai 5 motive să cumperi un apartament în această primăvară

Construcția Complexului “Horus City”este în plină desfășurare! În fiecare zi, pe șantier lucrează peste 100 de specialiști calificați, care construiesc locuințe moderne, confortabile și calitative, în centrul orașului Chișinău!

În prezent, pe șantier se efectuează următoarele lucrări:

• Blocul 1: Zidirea pereților despărțitori din cărămidă la demisol;

• Blocul 2: Armarea și betonarea grinzilor și planșeului, nivelul P+2;

• Blocul 3: Montarea cofrajului și betonarea coloanelor și a diafragmelor la demisol;

• Blocul 4: Montarea cofrajului și armarea coloanelor și a diafragmelor, demisol.

Ce avantaje aveți dacă procurați o locuință acum, la etapa de construcție?

 1. Alegeți ratele și perioada de plată, în funcție de posibilități

Dacă decideți să cumpărați un apartament în Complexul “Horus City” acum, la etapa de construcție, inițial faceți o investiție de doar 20% din costul apartamentului.

Dumneavoastră alegeți cum veți plătit restul sumei: În rate, fără dobândă, timp de 2 ani sau puteți opta pentru un credit pe 7 ani, direct de la compania de construcții, cu o dobândă de 9% anual. Doar cu buletinul, fără certificat de salariu, fără alte acte și fără taxe ascunse.

Managerii noștri sunt gata să vă dea toate detaliile privind modalitățile de achitare la nr. 022 444 555.

 2. Investiție sigură și profitabilă

Doar în luna aprilie mai puteți cumpăra un apartament în complexul “Horus City” la cel mai mic preț.

În prezent, costul unui metru pătrat de spațiu locativ variază de la 930 la 960 de euro, în funcție de suprafața apartamentului și de blocul ales. Există și penthouse-uri, cu terase, cu prețul de la 910 euro per metru pătrat. Clienții care sunt gata să achite suma integral, pot conta pe un preț și mai atractiv.

Procurați acum și veți obține un cadou garantat din partea companiei “Horus”! Oferta este prilejuită de sărbătorile de Paști și este valabilă doar până în data de 22 Aprilie! Sunați-ne la 022 444 555 sau lăsați un mesaj pe site-ul nostru pentru a afla mai multe detalii despre ofertă.

Un apartament cumpărat la această etapă, reprezintă o investiție profitabilă, întrucât costul acestuia va crește odată cu creșterea volumului de lucrări efectuate, iar la darea în exploatare un metru pătrat va costa cel puțin 1100 de euro.

3.  Ofertă vastă și posibilitatea de a alege

În complexul “Horus City” găsiți apartamentul de care aveți nevoie, în funcție necesitatea familiei Dumneavoastră și de buget:

• Apartamentele cu o cameră au suprafețe de la 36 până la 57 mp.

• Apartamentele cu două camere, de la 66 până la 80 mp.

• Apartamentele cu trei camere, cu suprafața de 93 mp.

• Penthouse-uri cu terase, de la 89 până la 212 mp.

Acum aveți posibilitate să alegeți orice planimetrie, etajul, blocul, priveliștea. Planimetriile apartamentelor le găsiți ușor pe site-ul nostru. De asemenea, sunteți oricând binevenit la o cafea în Biroul de vânzări din str. Tudor Vladimirescu 1/8, sect. Râșcani.

4.  Monitorizați personal calitatea lucrărilor și etapele de construcție

Devenind proprietarul unui apartament în Complexul locativ “Horus City”, aveți posibilitatea să veniți în orice moment pe șantier pentru a verifica graficul și calitatea lucrărilor efectuate, calitatea materialelor folosite la construcția blocurilor de locuit: pereții exteriori și interiori din cărămidă roșie, izolarea termică și fonică, inclusiv cu vată minerală.

De asemenea, puteți urmări online cum progresează lucrările de construcție. Compania noastră publică săptămânal rapoarte foto și video pe Facebook, Instagram și pe site.

5. Reamenajarea apartamentului, la etapa de construcție

Puteți solicita reamplasarea pereților apartamentului, după bunul plac. Datorită acestui fapt nu va trebui să mutați sau să demolați pereții ulterior. Astfel, economisiți timp și bani!

Nu ratați toate aceste beneficii! Puteți avea un apartament confortabil, într-un complex locativ modern, în care să vă simțiți în siguranță!

Grăbiți-vă! Pe zi ce trece, sunt tot mai puține apartamente disponibile!


Sunați acum la 022 444 555 sau intrați în Biroul nostru de Vânzari din str. Tudor Vladimirescu 1/8, sect. Râșcani și rezervați apartamentul Dvs. de vis!

Program de lucru:

• Luni - Vineri: 9:00 - 19:00

• Sâmbătă: 10:00 – 17:00


„Horus City” - Confort, siguranță, calitate premium.

www.horuscity.md