RU

Despre proiect

“Horus City” – Confort, siguranță, calitate premium.

Compania „Horus” a dat startul construcției unui nou cartier cu blocuri de locuit în inima orașului Chișinău – „Horus City”. Pentru confortul și siguranța locuitorilor noului complex, casele vor fi construite din materiale de calitate înaltă, în baza unui design modern. Apartamentele cu 1, 2 și 3 odăi vor avea suprafețe de la 39 până la 212 m2. Locuințele vor avea izolare fonică și termică sporite, astfel încât liniștea din casă să nu fie perturbată de sunete externe, inclusiv de la vecini. Siguranța locuitorilor “Horus City” va fi oferită și de sistemul video de supraveghere, amplasat pe tot perimetrul complexului, precum, dar de ușile blindate de la casă.

“Horus City” este un complex locativ modern, cu un aspect arhitectural deosebit atât la exterior, cât și pe interior!

Așezarea Complexului “Horus City” într-o locație centrală (str. Tudor Vladimirescu), oferă un acces ușor și rapid în orice sector al Capitalei.

Fiecare proprietar de casă în “Horus City” va avea loc de parcare, dotat cu priză pentru încărcarea mașinilor electrice sau pentru orice altă necesitate. Complexul va dispune și de un bloc separat cu parcare supraetajată, așa cum este în Europa.

Fericiții locatari ai “Horus City” vor avea totul la îndemână, în apropiere de casă: terenuri de joacă pentru copii, cabinet medical, supermarket, restaurant și cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, teren de sport multifuncțional și echipamente pentru practicarea exercițiilor de sport în aer liber. Tot aici vor exista o curățătorie, salon de frumusețe, farmacie, florărie și o serie de alte servicii necesare.

Spre deosebire de alte proiecte imobiliare, în complexul “Horus City” întreaga infrastructură (rețelele inginerești, căi de acces, rețele de electricitate, apeduct și canalizare) va fi construită integral.  Mai mult, pentru a fluidiza circulația, compania va construi, din surse proprii, un drum nou, asfaltat, cu două benzi de circulație, care va face legătura dintre strada Tudor Vladimirescu și Calea Moșilor. Dezvoltatorul imobiliar va amenaja râul Țiganca și teritoriul adiacent, iar apa din râu va fi redirecționată spre colectoare din beton, care de asemenea, vor fi construite de la zero. 

O altă noutate bună este că strada Tudor Vladimirescu va fi lărgită cu o bandă de circulație, până la intersecția cu strada Vadul lui Vodă, iar rețelele termice, care acum sunt vizibile de-a lungul drumului, vor fi strămutate în subteran. Compania ”Horus” va investi astfel în modernizarea orașului Chișinău, în această zonă, aproape 200 de milioane de lei.

Suntem prietenoși față de viitorii proprietari ai caselor de vis, astfel că propunem un sistem accesibil de plată. Prima rată este de doar 15%, iar timp de doi ani, puteți achita restul sumei, fără nicio dobândă. De asemenea, cei care își doresc un apartament în Complexul ”Horus City” pot plăti în rate, timp de 5 ani, companiei care construiește blocurile, fără a apela la bancă. Prima rată este de doar 15%, iar dobânda - de doar 9% anual.

Compania ”Horus” are o experiență de 27 de ani în domeniul imobiliar, timp în care a construit și a dat în exploatare aproximativ 100 000 de m2 de spații locative în Chișinău. Experiența, seriozitatea și profesionalismul reprezintă garanția finisării lucrărilor în termen.

Calitate premium
Complexul va fi construit din materiale de calitate înaltă, în baza unui design modern, pentru a asigura un trai de nivel premium.
Infrastructură nouă
Întreaga infrastructură - rețelele inginerești, căile de acces, rețelele de electricitate, apeduct și canalizare va fi construită integral.
Loc de parcare pentru fiecare
Fiecare proprietar de apartament în “Horus City” va avea loc de parcare. Complexul locativ va dispune de un bloc separat cu parcare supraetajată, așa cum este în Europa.
Modalitate de achitare accesibilă
Prima rată de la 30%. Restul sumei timp de 20 luni, cu dobânda zero. Sau împrumut de la compania de construcții pe o perioadă de 4 ani cu rata dobânzii de doar 9% anual.
Confort și siguranță
Pereții despărțitori vor fi dubli, din caramidă roșie, cu izolare fonică eficientă între ei. Uși blindate la fiecare apartament și ferestre ce asigură liniștea și confortul termic în casă.
Alegere vastă
Apartamente cu 1, 2 și 3 camere cu suprafețe de la 39 m2 până la 212 m2, inclusiv și de tip Penthouse în 2 nivele cu propria terasă.
Locație centrală
Așezarea Complexului “Horus City” într-o locație centrală (str.Tudor Vladimirescu), oferă acces ușor și rapid, în orice sector al Capitalei. În apropierea ansamblului rezidențial va apărea și o nouă stație de transport public.
Tot de ce am nevoie, lângă casă
Teren de joacă pentru copii, supermarket, restaurant și cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, curățătorie, salon de frumusețe, farmacie, teren de sport multifuncțional.
Horus City

Ai nevoie de consultație?

Vom răspunde la toate întrebările dumneavoastră și vă vom vorbi despre caracteristicile unice ale apartamentelor din complexul nostru.
Prin completarea formularului, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și cu politica site-ului.
Cum ne poți găsi?
Adresa noastră: Chișinău, str. Tudor Vladimirescu 1/8
Telefon: 022 444 555

Progresul construcțiilor

100%
48%
Poți vedea cum au loc lucrările pe șantier în regim online!
Noiembrie / 2023
Gradul de finisare: 48% / 100%
Vreți să aflați totul despre apartamentele din complexul "Horus City"? Vă așteptăm zilnic în biroul nostru de vânzări pe str. Tudor Vladimirescu 1/8, sect. Râșcani!

Managerii noștri

Irina Usteniuc
Irina Usteniuc Manager de vânzări
Irina Vieru
Irina Vieru Manager de vânzări
Vadim Raducanu
Vadim Raducanu Manager de vânzări
Maria  Caisîn
Maria Caisîn Manager de vânzări