RU

De ce e avantajos să cumperi direct de la dezvoltator? Explică directorul de vânzări, Roman Stratan

Casa este locul unde trăiește armonia, fericirea și dragostea, iar propria locuință acum poate fi un vis devenit realitate. Îți dorești un apartament confortabil, spațios, modern și construit din materiale de înaltă calitate, unde te vei simți în deplină siguranță? Dorința ta poate fi ușor și simplu de îndeplinit. Complexul „Horus City” este cea mai bună alegere! 

Responsabilitate, calitate și siguranța lucrărilor executate – sunt elementele cheie, care descriu perfect compania „Horus Construction”, cu o experiență pozitivă în domeniu de circa două decenii.

Construcții de calitate înaltă

Directorul comercial al companiei Roman Stratan afirmă că „Horus Construction” are o experiență de circa două decenii în domeniul imobiliar, timp în care a construit și a dat în exploatare aproximativ 100 000 de m2 de spații locative în Chișinău.

„Complexul «Horus City» este unul dintre cele mai grandioase proiecte imobiliare din țară. Aici există o ofertă vastă de apartamente, cu 1, 2, 3, 4 odăi, penthouse. Fiecare apartament are o varietate largă de perimetrii, gândite foarte bine, ergonomice, care oferă un confort sporit viitorilor locatari.

Complexul «Horus City» este localizat într-o zonă centrală a orașului Chișinău la intersecția a două sectoare – Centru și Rîșcani – fapt care oferă posibilitatea deplasării ușoare în orice punct din capitală. Este construit din materiale de calitate, premium, europene, pentru a oferi confort și siguranță. În apartamente nu se vor auzi sunete de la vecini ori din stradă, iar căldura din casă nu se va risipi prin geamuri sau pereți, care vor fi bine izolați”, afirmă Roman Stratan.

Pentru confortul și siguranța locuitorilor noului complex, casele vor fi construite din materiale de calitate înaltă, în baza unui design modern și cu asigurarea unui număr suficient de locuri de parcare.

La fel, se vor investi aproape 200 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii urbane în regiune, astfel că această parte a orașului va fi de nerecunoscut peste câțiva ani, cu un aspect european. Procurând acum un apartament în acest complex, poți economisi o sumă importantă de bani.

„Luând un apartament în complexul «Horus City», cu împrumut de la dezvoltator, putem economisi până la 18.000 de euro, dacă comparăm cu un credit imobiliar de la bancă. Prețul apartamentelor în complexul «Horus City» este printre cele mai bune pe piață”, adaugă directorul comercial al companiei.

Spre deosebire de alte proiecte imobiliare, în complexul „Horus City” întreaga infrastructură (rețelele inginerești, căile de acces, rețelele de electricitate, apeductul și canalizarea) va fi construită integral. „Primii locatari ai «Horus City» își vor primi cheile de la propriile apartamente peste doi ani, iar numărul celor care se adresează pentru a cumpăra o locuință în acest complex imobiliar revoluționar este mare”, ne mai spune Roman Stratan.

Deviza firmei de construcții se bazează pe profesionalism, iar ca fiecare proiect să fie de succes este nevoie de mai mult decât implicare. Experiența în construcții pe care a acumulat-o „Horus Construction” a înseamnat atât garanția reușitei fiecărei lucrări, cât și curajul de a lansa noi proiecte revoluționare, așa cum este „Horus City”.

 

Sursa: ea.md